Termékek Menü
   

A madár és a hold

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.200 Ft
Elegáns, feltűnő ékszer.
A szépség, a remény, az álmok hangulatát idézi...
A Hold általában a női princípium, hozzá rendelték a vizet, az égtájak közül Északot, az évszakok közül a telet. A buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma; az újhold és a telihold a szellemi képességeknek kedvező időszak.
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Elegáns, feltűnő ékszer.
Ennél az ékszernél is sokat gondolkoztam, hova soroljam, mert nagyon erős a hangulata is a képnek, így végül bekerült mindkét kategóriába...
A szépség, a remény, az álmok hangulatát idézi...
A Hold általában a női princípium, hozzá rendelték a vizet, az égtájak közül Északot, az évszakok közül a telet. A buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma; az újhold és a telihold a szellemi képességeknek kedvező időszak. A festészetben, a kínai, majd a japán költészetben a vízen tükröződő telihold a világgal tökéletes harmóniát kialakító emberi tudat. A taoizmusban az igazság jelképe; fénye a sötétségben fénylő szem. Egy legenda szerint a halhatatlanság elixírjét a holdbéli nyúl készíti mozsártörőben.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A medál magassága 4 cm, szélessége 2,8 cm - fekete, viaszolt fonal-lánccal postázom, amely 45 cm hosszú. Ha hosszabb láncot szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.
Kérheted acél lánccal is, ami plusz 2.800,- Forint 50 cm hosszúságig
További képek

Kapcsolódó termékek