Termékek Menü
   

Róka gyűrű

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.200 Ft
Kedves, finom ékszer.
A rókát Perzsiában szent állatnak tartották, mivel hitük szerint a holtakat átsegítette a mennybe, a perui indiánoknak pedig volt egy rókaistenük. A choktau törzsek a rókát a családi egység őrzőjének tekintették, az apacsok neki tulajdonították a gonosz medve megölését, illetve azt, hogy farkát a lángokba dugva ellopta az ember számára a tüzet. 
Elérhetőség: Rendelhető
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Róka medál Róka medál
5.200 Ft

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Kedves, finom ékszer.
A rókát Perzsiában szent állatnak tartották, mivel hitük szerint a holtakat átsegítette a mennybe, a perui indiánoknak pedig volt egy rókaistenük. A choktau törzsek a rókát a családi egység őrzőjének tekintették, az apacsok neki tulajdonították a gonosz medve megölését, illetve azt, hogy farkát a lángokba dugva ellopta az ember számára a tüzet. Kínában a róka bűvös erejű szellem vagy tündér, s minél tovább él annál nagyobb mestere az átváltozásnak, ő csinálja a délibábot, elveszi az emberek életerejét, s ha ezer esztendőt megér „Kilencfarkú Égi Róka” lesz belőle. Vörös bundája miatt tűzszellemnek is tartották. Ennek okán válhatott napálattá (a dogonoknál, Indiában, a finneknél). A finnek úgy tartották, hogy a sarki fény akkor keletkezik, amikor a napróka a farkával a hóba csap.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta magassága 2,6 cm, szélessége 1,8 cm
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el.
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!
További képek

Kapcsolódó termékek