Termékek Menü
   

A tigris

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.200 Ft
Feltűnő, amulett-ékszer.
A tigris Nap-állat, Ázsiában az oroszlánnal együtt az állatok fejedelme. A buddhizmusban a spirituális hatalom, a hit ereje, amely át tud hatolni a bűnök dzsungelén, a bambuszerdőn.
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Feltűnő, amulett-ékszer.
A tigris Nap-állat, Ázsiában az oroszlánnal együtt az állatok fejedelme. Kínában az állatok királya, melyet leginkább a démonok ellenségeként tiszteltek. Szinte valamennyi nagy, démonűző varázslót tigrisen ülve ábrázoltak. A buddhizmusban a spirituális hatalom, a hit ereje, amely át tud hatolni a bűnök dzsungelén, a bambuszerdőn. A hindu mitológiában Durga istennőt, a természet teremtő és pusztító erőinek a megtestesülését, Síva isten teremtő energiáját (sakti) ábrázolják tigrisen lovagolva. A pusztítás és a termékenység anyaistennőkben kifejeződő erejét szimbolizálja.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A medál magassága 4 cm, szélessége 2,8 cm - fekete, viaszolt fonal-lánccal postázom, amely 45 cm hosszú. Ha hosszabb láncot szeretnél, kérlek jelezd megrendeléskor.
Kérheted acél lánccal is, ami plusz 2.800,- Forint 50 cm hosszúságig.
További képek

Kapcsolódó termékek